Varit oaktiv under dagen.

Ja, som rubriken säger så har jag varit ganska oaktiv idag, och det är för att jag har varit med mina vänner Annie, Rebecka och Linn. Vi var hemma hos Rebecka och ja, jag kunde liksom inte bara tränga mig fram till hennes dator och typ... bara börja blogga (Mycket B:n här, tycker jag ;)). Så, jag har inte bloggat förräns nu.

Förresten så har vi kommit på lite nya ideér om hur vi kan ladda upp videoklippen :D Så var beredda, videoklippen kan komma vilken dag som helst... YAY.

Good MORNING! :D

Idag känns det som om hela världen kvittrar emot mig. Och jag har ingen aning om varför! Det känns bara så himla skönt att vakna, gå och äta frukost och blogga detta inlägg.Så, god morgon hela världen, vilken härlig dag! :D

Snurrigt värre O.o

Jaa, i mitt huvud händer det grejer. Dels så händer det massa saker här i riktiga livet, och dels så har jag inte vant mig vid mina nya glasögon än. De är lite "svagere" än förra gången, eftersom att jag hade en dålig optiker då som typ... ja, han var jättedålig. Glasögonen är också lite mer astigmatiska, vilket gör att jag lätt får ont i huvudet och att allt är snurrigt de närmaste dagarna. Men jag ser mycket bättre i dem, det är bara det att jag inte har vant mig vid dem än :)

New glasses!

Ska bara skriva ett kort inlägg, för kvart i elva ska jag åka och hämta mina nya glasögon :)

Skriver mer när jag kommer hem :)


D':

Pappa har nu skickat videoklippen till datorn, men datorn vill inte ta emot dem. Så, det blir inga videoklipp. Tyvärr. Det var allt.

God natt. Igen.


In the car.

Jag sitter i bilen just nu, på väg hem. Jag hade tänkt blogga på båten, men så kom jag på att det går ju inte, det finns ju inget internet på båten. Aja, jag börjar må illa nu, så detta blir ett kort inlägg. God natt (Troligtvis, om jag inte hinner blogga mer.).

We're going home! :D

Idag har jag spelat in en video, faktiskt. Eller två, till och med. En video som är "Del 1" och en som är "Del 2". Om allt går som det ska så kommer videon komma upp imorgon. Vid tvåtiden idag ska vi ta tag i resväskorna, sätta oss i bilen, gå på båten och åka HEM! Men vi kommer hem ganska sent, så jag hinner nog inte blogga när vi är hemma. Jag kommer blogga när vi är på båten.

Hemma igen :)

Vi är hemma igen, och vi hämtade inte bara upp min storebror, utan även min systers dotter Sigrid. Så nu sitter vi här i soffan och myser. Snart ska vi börja laga mat och sen ska vi basta, igen. Jag ska verkligen försöka att komma ihåg att spela in en video.

På väg till Visby

Just nu sitter jag i vår bil på väg till Visby. Min storebror har kommit till Gotland och har sovit över hos min syster som bor i Visby, och nu ska vi hämta honom. Ikväll blir det tacos och då ska jag troligtvis spela in ett videoklipp. Skriver mer sen, eftersom att jag börjar må lite illa nu. Jag tittar ju ner när jag skriver.

Elen är tillbaka!

Ja, äntligen! Elen kom tillbaka när vi gick ner till stranden, så nu har vi ätit lunch och jag sitter här och nasslar på en kanelbulle som mamma bakade förra veckan. Jag har faktiskt tänkt att göra ett videoklipp sen - Vi får se ifall det går att ladda upp den. Jag hoppas det, ingen som läser min blogg har ju hört min röst. I videoklippet hade jag också tänkt visa hur det ser ut här på Gotland, på mitt landställe. Men som sagt, vi får se hur det går.
Ha en fortsatt bra dag hörni!

Händelserik morgon

Detta inlägg skriver jag från pappas iPhone, och det finns nästan inget internet här. Idag vaknade jag i alla fall vid nio, och allt verkade bra. Men, när mamma och pappa går upp för att göra frukost och jag ligger kvar i sängen, då har strömmen gått. Eller, kanske inte riktigt "gått", men i alla fall så finns det nästan ingen el. Så, istället för varm choklad och rostade mackor så blev det flingor och en macka med korv. Jag hade tänkt ladda upp bilder, men det gick tydligen inte. Så, när jag kommer hem från Gotland, då ska jag ladda upp alla bilder i delar. Så, nu, de här närmaste dagarna så kommer jag berätta vad som händer, men bilderna kommer först upp på tisdag. Elen har inte kommit tillbaka än, men om en timme eller två så kommer den vara tillbaka. Jag bloggar mer under dagen.

Svar.

Det var en person som frågade en grej, som jag tänkte svara på nu, ifall man inte orkar läsa långt ner i bloggen.
Så här såg frågan ut:

 
För er som inte ser vad det står (det blev väldigt dålig kvalité på bilden), så står det:

Postat av: Tillan
Var har du gjort din header? Den var fin :<

Och svaret är:
Hej Tillan. Min bloggheader har jag faktiskt ingen aning om hur den är gjord, men min väldigt goda vän Nelly har gjort tillsammans med sin syster. Fråga henne ifall du vill veta mer!


Sportlov!

It's finally winter break!

Det är riktigt skönt faktiskt. Dels för att då kan jag blogga mer, inte behöva fokusera på skolan som jag har gjort de senaste dagarana, och dels för att då kan man sova ut riktigt länge! Nu tycker ni säkert att det är konstigt att börja ha sportlov på en fredag, men det är faktiskt så att vår skola brukar "klämma in" studiedagar precis innan eller efter lovet som varit. Till exempel började vi skolan efter jullovet på en onsdag, med två studiedagar där i mellan, och nu börjar lovet på en fredag.

Jag hade faktiskt tänkt blogga redan i onsdags, men då fick vi plötsligt strömavbrott i hela huset, precis när jag hade skrivit en stund. Då stängdes allt ner, och det tog tillräckligt lång tid för den att komma tillbaka, och när strömmen väl var tillbaka, då orkade jag inte börja om med allt och så.

Så nu skriver jag här och nu, och jag ska börja skriva mer. Tyvärr (Eller tyvärr och tyvärr) så åker jag till Gotland ikväll, så jag kan nog inte blogga så mycket. Jag vet inte ens ifall det går. Jag ska försöka, och om allting går bra så ska jag ladda upp bilder också. Annars tar jag bilder ändå och laddar upp dem på tisdag. Jag kommer hem på måndag kväll, ganska sent. Så, på tisdag kommer bilderna upp här på bloggen.

Jag, i olika frisyrer.

Hihi, förlåt att det blev ett så kort inlägg igår. Tyvärr så skulle jag precis gå ifrån datorn, och ja. Jag hann inte skriva mer. Anyway, idag har jag bakat (mjuk pepparkaka...mm...), men jag tog inga bilder. Jag orkade helt enkelt inte. Sedan så har jag fixat lite med håret (som jag typ aldrig gör, det är därför jag tar upp det), och kom fram till tre frisyrer som var s.k. "bäst". Här kommer dem... YÄÄY.


En vanlig bild på mig... Så här ser mitt hår ut i vanliga fall... Platt och tråkigt.

 
Jag använder Wella Volym Mousse till att fixa mitt hår, YÄ. På denna bild försöker jag alltså se sådär "reklamaktig" ut.


   ÅHH... Vilken Mousse-bild!


               Resultat: Inte så mycket skillnad... :/


 Andra frisyren. Resultat: Mycket snyggare!


Tredje frisyren. Hmm.... Ganska bra, fast inte sådär ASABRA som vissa frisyrer kan vara.


Bild på Zelda i pappas knä. Jag har ju ingen annan katt att fota nuförtiden (!).


 Och till sist: Egopic på mig... YÄY! Det som alla alltid velat se...

Förresten så var Ron (se bild där nere ifall du inte vet hur han ser ut), min "före detta" katt inne hos oss idag. När Zelda fick kattungar första gången, sparkade hon ut honom. Eller ja, hon fräste åt honom, och han började vara med oss mindre och mindre. Men idag kom han i alla fall in, och han bara fräste åt alla innan han sprang ut igen (SUCK!). Jaja, han kanske kommer börja komma hem igen, sakta men säkert. Vem vet? Här är i alla fall en bild på honom.


                        Vad fin han är.

Alla de här bilderna som jag laddade upp om Koh Pan Yang för något tag sen, jag tog de bilderna och de var very good gummisnodd.

Hihi, kom på det idag (Jag vet att jag inte är först) och behövde bara ha något att säga det till.

Hassan is gone. Forever.

Nu är Hassan såld.

Hassan på Blocket.

Nu ligger Hassan på Blocket och vi får jättemånga samtal varje kvart. I eftermiddag kommer det några och kollar på honom. Jag kom förresten på en grej som nog skulle göra att ingen ville köpa honom, och det var ju för att han inte var rumsren. Jag skrev det på bloggen häromdagen. Men i alla fall, det är så att han är rumsren när han inte är med sin mamma. Det är därför vi inte kan behålla honom. Men vem som helst annars kan köpa honom.

Breakfast :D

Igår sov jag över hos min brorsson, och till frukost åt vi amerikanska pannkakor! Här är tre bilder.


    Pannkaksgubbe ^^


   PannkaksJohanna ^^


Vi drack varm choklad med små marshmallows i, precis som i USA. Bakom syns min brorson Buster.

De två första bilderna är tagna av min brors tjej. Den sista är tagen av min bror.

Love you dad!

När jag läst ut min bok i soffan, skulle just sätta mig och skriva blogginlägget om soffan, då ropade pappa på mamma och mig, och så kom vi ut i trädgården där pappa var. Pappa gör nämligen ljuslyktor, av is i en speciell form som typ... inte går att köpa :/ menmen, här kommer bilderna :) Det blir bara två stycken.


   Älskar denna bild, ser ni att det snöar?


                  Så här ser formen ut ^^

Jepp, det var allt för idag. God natt och sov gott. Imorgon är det fredagsmys! :D

Den nya soffan!

Här kommer bilderna som jag utlovade igår och idag :)


                              Puh! Tung soffa :)

Tyvärr så hann jag inte fota någon före-bild, eftersom att mina föräldrar helt plötsligt bara hade burit ner soffan, utan att jag fick fota... :(


            Soffkillarna... TUNGT!


 Hassan är också nyfiken... "Vad är det som händer?"


   Under arbete...


      All done! :D

Wii! Den är verkligen jättefin, och i en perfekt mockafärg... I LOVE IT! ♥



Soffan är på väg!

Ja! Just nu sitter soffkillarna och packar upp och bygger ihop soffan! Den har en jättefin mocka färg och... ÅHH! Den är så himla fin och jag LÄNGTAR tills mamma har laddat upp bilderna. Bye bye, nu ska jag upp och titta på soffan. Igen!

Collage till en tävling.

Jag hade tänkt vinna en tävling (hihi). Här är bilden. Man ska göra ett collage om sin äventyrsresa.


                        Christmas in Thailand... FANTASTIC! ♥

Jag skriver mer sen, eftersom att jag ska gå och lägga mig nu. Alltså, jag skriver om vad tävlingen handlar om m.m

Nu kommer det, jag uppdaterar. Så här är det: Jag fotar mina bilder med mammas kamera, och den är bra. Men denna kamera, som man vinner, den är jättemycket bättre! Så, problemet med att fota med mammas kamera är att bilderna alltid kommer för sent. Och  det vill ju inte jag. För hur kul är det att kolla på något som jag bakat för en vecka sen? Nä jag vet, det är jättetråkigt. Så, jag hoppas  verkligen att jag vinner :)

Ajuste, imorgon ska vi få en ny soffa. Före och efterbilder kommer. Jag ska också gå till optikern, men inte få nya bågar. Skriver mer imorgon :)

Bakat... i söndags.

Ja, som ni vet, har jag bakat. Tyvärr, har inte mamma laddat upp bilderna förräns nu. Så nu kommer bilderna upp. Det kommer även bilder på min brorson och jag när vi bakar :) (Jag har väldigt många, äldre syskon. Så ja, det är min brorson. Jag är faster :D).


                           Wiwi, vi bakar ^^


                              CHOKLADBOLLAR! :D


           MM... :)

Provsmakning för Buster:





                   Betyg: MVG++

Provsmakning för Johanna:


                                 Hmm....


          Betyg: MVG+++ ASAGOTT! :D

Jupp.

Mina nya skor! :D

Japp, som utlovat tidigare så skulle jag lägga upp bilder på mina nya skor. Tyvärr blev det lite försenat. Jag ska berätta mer senare. Jag kommer verkligen skriva många inlägg idag, jag måste ju ta igen alla dagar jag missat :)


                       Från Kenya - With love... hihi ♥





De är väldigt fina, men jag kan ju inte använda dem förrän det blir sommar... :/


Glad alla hjärtans dag...

...I efterskott. Jag kan nästan inte fatta att jag glömde blogga igår, på typ världens största kärleksdag. Fast å andra sidan så är det väl bra. Man vill ju inte ge ett dåligt besked på en bra dag. Jag hade i alla fall tänkt prata lite om Hassan. Det är typ... kört för honom nu. Mamma, som typ är "ledaren" för att avliva/sälja honom, var beredd att ändra sitt beslut om han höll sig rumsren en hel vecka. Tyvärr, så funkade det bara en dag. Sedan så... gjorde han... det. Alltså. Ja. Anyway. Vi ska lägga ut honom på Blocket i helgen. Ni kan själva kolla :) Ni vet ju hur han ser ut xD

Japp, det var väl allt. Hoppas att ni orkade läsa.

Bättre tider.

Jag ska börja blogga mycket igen. Eller, jag ska i alla fall försöka. Snart kommer ett inlägg om bakningen idag, och sen ska jag ladda upp en bild på mina nya skor som jag fik av min mamma när hon var i Kenya. Coming up soon, ska bara be henne att ladda upp bilderna ^^


Ajuste, vi ska sälja Hassan. Det är bestämt nu. Mer info kommer.

Dagens kattunge

Först och främst vill jag be om ursäkt för den låga uppdateringen under de närmaste dagarna. Här gottgör jag er med Dagens kattunge :)

 Detta är alltså inte mina egna katter. Men de var söta ändå ♥

Japp.

Dagens kattunge

Först och främst vill jag ursäkta mig för den låga uppdateringen de närmaste dagarna. Jag har bara helt enkelt inte hunnit med att blogga. Men, jag ska såklart försöka rätta till det, genom att ge er denna Dagens kattunge.
Här är den :)


Bakat.

Japp, men denna gång blir det en tävling! Man kan tyvärr inte vinna något, men det är roligt att testa sig själv. Det kommer vara så här: Jag kommer lägga ut en bild, om man kommer på vad det är jag bakar på första bilden, får man 5 poäng. Om man klarar det på den andra, 4 poäng osv.
OBS! Jag lägger ut bilderna lite huller om buller, bilderna kommer inte i samma ordning som de togs!
Här kommer första bilden!

5 poäng.


4 poäng.


3 poäng.


2 poäng.


1 poäng... Om du inte klarat det så får du reda på det nu...

RULLTÅRTA! :D

Japp. Yumm, den var god (Nej, jag har inte ätit upp hela själv. Än xD).

Bilder från i tisdags ^^ ♥

Japp. Här är bilderna från i tisdags.

Först: Lite bilder om hur det var att åka tunnelbana. Jättespännande, jag vet.

Ok. Det var den bilden. Den andra bilden blev sne, så jag kunde inte ladda upp den.

Andra ronden: Hur det såg ut på resturangen.

                      Glitter i taket ♥


          Ödlor på väggarna... Inte riktiga förstås ♥




                 
              Brevid oss: en liten gullig damm med fejk-näckrosor och fejk-paddor. Sött! ♥




Det fanns en liten bro. I vattnet under bron simmade små söta karpfiskar ♥


Nödutgången. Hur rolig som helst ♥ Försök att lista ut var trappan slutar och dörren börjar...

Rond tre: Toaletten. Det verkar inte så intressant, men det var det. Varför? Se själva!




                     Allt är gjort av kapsyler!



 Hihi, egopic på mig medans jag väntar på min brorsson.


                           WOW!

                     Fönster gjorda av flaskor ♥



Sista ronden: Maten. YUMMY. Något av det godaste jag någonsin ätit.


 Aptitretare: Tomatsallad...


             ...Tillsammans med en JÄTTESTARK sås.

                           
 Huvudrätt(Jag tog ingen förrätt): Currymarinerade kycklingspett med vitlökssås och jordnötssmör. GOTT! ♥


Efterrätt: Klassisk Banana split. Gott, men inte jättegott.

Oj, det blev många bilder! Snart kommer mer bilder, från bakningen idag ♥

Hassan is back! :D ♥

OMGOMG ja! Är så glad, jag har verkligen saknat honom ♥ Det var ju tänkt att jag skulle ta bilder med mammas gamla kamera när vi hämtade Hassan. Tyvärr så var den trasig. Så, inga bilder. Men det kommer ändå snart upp bilder från i tisdags, från resturangen Koh Pan Yang.

LOOSAA.

Hihi. Här kommer en liten bild på när jag och min vän Emma* har en konversation på Facebook. Japp, så här kan det se ut en vanlig dag hos mig :)

           LOOSAA! ♥ ;)

Jag har kryssat för bilden på mig. Den är ful.

*Emmas blogg finns HÄR.

Hassan is going back! :D

Yupyup, det är sant. Vi ska ta hem honom i ett sista försök att göra honom rumsren. Imorgon åker vi och hämtar honom! :D

Life just gettin' better :D

The last cupcake :'(

Sitter och äter på den sista cupcaken, och den är så god! ♥ Men det är den sista, och det suger. De är så goda att jag vill ha fler. Men det får jag ju inte :'(


  Den gula längst fram sitter jag och äter på just nu. YUMMY ♥

På tal om mat, bilderna från i tisdags kan dröja lite. Jag ska försöka att ladda upp dem så snabbt jag kan.

Ang. Hassan/Dagens kattunge

Nej. Hassan är inte död, ifall du undrar. På senaste tiden så har han inte varit så rumsren, så vi har beslutat att ge bort honom. På prov, alltså. För att se ifall han är mer rumsren ifall Zelda inte är där. Och det verkar funka! Annars, hade vi kanske behövt avliva honom. Som tur är, de som tog emot Hassan är samma person som min halvbror, han som fyllde 39 igår. Så det är bra, vi kan hälsa på Hassan ofta. Här är en liten bild på honom bara för att jag saknar honom :'(

                    På den gamla goda tiden... ♥

Aw. Trösta mig :(

Ny header! ♥

Yäy! Äntligen! Headern har ÄNTLIGEN kommit upp :D Nelly sa till mig igår att den skulle komma upp på torsdag, men så gjorde hon det igår... Åh. LOVE YOU NELLY! ♥ Den är verkligen jättefin. Nu har ni äntligen chansen att se riktigt bra bilder på mig... På tal om bilder, snart kommer bilderna från igår upp. Och när detta inlägg är klart, kommer jag skriva ett nytt om hur det är med Hassan.

RSS 2.0