Dagsplaneringar

Idag hade jag tänkt berätta allt om headern, vilka bilder som är vilka osv, men eftersom att Nelly inte laddat upp headern än, så kan jag inte göra det. Ikväll ska jag och min familj gå på resturang eftersom att min halvbror fyller 39 (Ja, trettionio.) och ja. Vi ska fira honom :) Jag kommer att ta bilder, precis som jag gjorde i lördags.
Jag kommer även att berätta lite mer om Hassan. Han... ja han bor inte hos oss längre. Jag ska förklara varför senare idag eller imorgon.

Ang. Min header

Det var någon som frågade när min header skulle komma upp, och här är svaret: Idag, troligtvis. Nelly sa att den skulle komma idag, så vi får väl hoppas på det ♥ Nu ska jag gå och käka lite cupcakes :)

Cupcakes ♥

Här är bilderna jag sa skulle komma upp.


     





















Yumyum.

Bilder från igår ^^

Igår så var ju jag, mamma och pappa på bio. Vi såg filmen "The Descendents", och den var bra. Sedan kom min storebror och mötte oss, och vi gick på resturang och firade att mamma fått ett nytt jobb ♥ Här är lite bilder:


   Förrätt: Liten oxfilétårtbit med kapris, ruccola och bröd. Gottgott ♥

               
Huvudrätt: Fettuccini med smak av spenat tillsammans med parmesan och parmaskinka. YUMMY ♥


         YUMMY ♥




              Efterrätt: Profitteroller med glass och chokladsås. Yumyum ♥

På efterrättsbilden kom jag inte på att jag skulle fota maten innan jag börjat äta så den var inte lika fin som alla andra. Sen tog jag hur många egopics som helst. Här är ett urval:










            Ajuste, vi satt i biobaren när vi väntade på min storebror :)


          Sen åkte vi hem.



Snart kommer lite bilder på några cupcakes som jag gjorde idag. De är inte klara än, jag måste lägga på glasyr också. Det ska jag göra nu.

Har gympat :D

Jepp, som vanligt på lördagmorgnar, så har jag gympat... Har tråk :(
Det var allt.


Pizza-Tajmu ^^

Yumyum. Har varit och ätit pizza, som vanligt. Det som är ovanligt, är att jag fotat vad jag åt ^^
Bilderna kommer här:


                                       Yummy ♥


               Capricciosa, Hawaii och Bussola ♥


              Närbild: Capricciosa och Bussola ^^


                   Jag äter pizza. YUMMY ♥

Jepp. Gott var det, men nu är det slut :/


Knäckt hand D:

Ajajaj.. Jag sitter där och lyssnar på musik, helt oskyldigt, när EN STOREBROR kommer in och nästan knäcker handen av en D': Så, nu har jag bandage och väldigt, väldigt ont i handen... Anyway. God natt (NOT! Inte för mig).

Love Ya! ♥

Dagens kattunge

Awaw, hittade en jättesöt bild på min förra katt Ron och Zelda ♥

                               Zelda och Ron ♥

De sitter vid trappkanten, på den tiden då de var vänner.

Love Ya! ♥

Dagens kattunge/ Gonatt :)

Detta blir ett kort inlägg. Föräldrarna tjatar ganska mycket just nu, på att jag ska gå och lägga mig. Så här är dagnes kattunge ♥

                                     Inez ♥

En bild som jag hittade på Inez :D

Gonatt! ♥

Ändrade planer

Okej. Nu blev det såhär. Jag hittade ingen bild på mig och en katt samtidigt, så vi tar det i två olika inlägg. I det första: Jag :D

                                        Johanna ♥

Jag gillar verkligen denna bild, särskilt hur den är tagen. Den där lilla slingan hår på min rygg gör inte saken sämre ♥ Det är ganska dålig kvalité, men det kommer komma mycket bättre bilder för var dag som går! ♥ Nu kommer även en liten Backstage-bild från förr-förra veckan... tror jag att det var. Hon med brunt långt hår är Nelly och den med blont är.. ja, ni gissade rätt... JAG :D

                                  Johanna och Nelly ♥

Detta är alltså bara en försmak på alla Backstage-bilder som kommer komma upp i helgen. Och när headern kommer upp, DÅ kommer det bli grejer... LÄNGTAR! ♥

Love Ya! ♥

Spela flöjt

Klockan tre ska jag åka och spela flöjt. Jag kommer tillbaka vid halv fem, då blir det bilder... YÄY :D
Det var väl allt. Har precis kommit hem från skolan.

Love Ya! ♥

Förlåt, förlåt, FÖRLÅT! :(

Men gud. Jag sa ju att jag inte skulle blogga så mycket ända tills headern kom. Men jag skulle ju i alla fall blogga lite. Och så GLÖMMER jag att jag har en blogg! Jag har inte skrivit på två dagar, så jag kände att jag behövde gottgöra er, så... "Dagens kattunge" kommer vara en bild med kattungar (såklart) och... MIG :D Wiho. Första bilden på mig någonsin kommer komma idag. Hoppas att jag hittar någon bra bild :)

Anyway... det var allt. Förlåt igen :'(

Love Ya! ♥

Dagens kattunge

Detta blir inte ett så långt inlägg. Här kommer bilden :)


Det här är en söt kattunge som jag hittade på nätet. Jag tycker att han liknar Hassan lite, vad tycker ni?

Love ya! ♥

Mycket att göra

Jag bloggar faktiskt inte så mycket nu för tiden, men det är för att jag hela tiden väntar på att Nelly ska lägga in headern. Så, ni får stå ut med det. Jag bloggar inte mycket just nu, men när headern kommit så ska jag göra det :)
Dagens kattunge kommer om ca 5 minuter.

Love ya! ♥

Dagens kattunge/Min dag

Har inte bloggat så mycket idag. Det är p.g.a. att min vän Rebecka har varit här, och för att jag var helt slut när jag kom hem från gympan. Rebecka gick för en kvart sen, så jag har kollat runt lite och lyssnat på musik. Anyway, här kommer dagens kattunge :)

                                  Dexter, Hassan och Inez ♥

Denna bild tog jag för länge sen. Ni kanske har börjat tröttna på mina kattungar (D':), så snart kommer det andra bilder, på andra kattungar :)

Love ya! ♥

Gympa :)

Snart ska jag och min mamma åka och gympa. Det blir ett kort inlägg, har inte så mycket att skriva. Så hejdå :)

Love ya! ♥

Dagens kattunge c:

Dagens kattunge blev ju lite försenad. Jag hade så mycket att göra, att jag glömde bort att jag skulle göra detta inlägg. Jag har ätit pizza, som vi alltid gör på fredagar, och ... ja. Har inte särskilt mycket att göra. Anyway, här kommer dagens kattunge :)

                                             Inez ♥   
Detta är en av de första bilderna på Inez, faktiskt den första jag hittar på henne när hon är ensam på bild. Min vän Linn är den som håller i Inez. Fina naglar ♥

Love ya! ♥

Me so sorry ^^

Gud, jag är så tankspridd just nu. Hade helt glömt bort att skriva, ända tills det var en som påminde mig. Vilken tur, annars hade jag nog inte kommit på att jag skulle skriva. Anyway, jag ska till kören snart. Jag har inte tid att göra ett "Dagens kattunge"-inlägg nu, men jag gör det när jag kommit hem och ätit mat (PIZZA!). Det var väl allt... Nelly ska snart ladda upp headern, men det kan ta ett tag, sa hon till mig igår.

Love ya! ♥

Dagens kattunge

Jepp. Bilden idag är helt färsk, den är tagen igår. Zelda brukar inte gilla Hassan, men det är något konstigt med p-pillrerna som gör att Zelda gillar Hassan dagen efter (Onsdagar, som det blir. Vi ger henne p-piller på tisdagar.), och igår var ju onsdag. Så då tog vi denna bild. Här kommer den ♥

                                   Zelda + Hassan ♥

Aw, är inte bilden söt? Jag tyckte det :)

Love ya! ♥


Wiho :D

Om det var någon som kollade min blogg under de två sekunder som det hände något, bry er inte. Det var bara en liten försmak på min header :) Jag har nu kollat på headern och den ser jättefin ut. Jag tog bort header-inlägget sen, eftersom att allt ska bli en stor överraskning :D

Aja, snart kommer både hadern och bilder på mig upp. Dagens kattunge kommer också snart C:

LOVELOVE ya! ♥

Dagens kattunge XD

"Dagens kattunge"-inlägget blir kort idag -  Jag har så mycket annat att göra. Så här kommer bilden.

                           Hassan, Inez och Dexter ♥

Jag vet att jag visat denna bild förut, men eftersom att jag taigit bort mina första inlägg, finns bilden inte kvar. Så, här kommer den igen :) Jag kommer att ta bilder på mina kattungar ända tills de är slut. Så. Nu har jag sagt det. Han en trevlig dag :)

Love ya! ♥



Badat :D

Oh. My. God. Direkt efter skolan så samlades alla som skulle åka med, och vi åkte tunnelbana till badet. Vi badade i typ en och en halv timme, och det var så KUL! Tyvärr hade Nelly inte kameran med sig, så vi kunde inte fota något :/ Men aja. Det kommer ändå bilder snart :D

LOVE YA! ♥

Kort inlägg.

Detta blir ett kort inlägg, eftersom att jag ska gå till skolan snart. Sen ska vi åka och bada och då ska jag lägga upp bilder på mig själv :D

Love ya! ♥


Svårt att sova... :/

Dagen har blivit till kväll, och jag ska snart gå och lägga mig. Jag kommer nog få svårt att sova, av många anledningar. Dels så klämde jag fingret mellan stolen och bordet. Det dunkar och är jättevarmt :( Det gör inte ont, men det dunkar... scary o.o Anyway, dels så är jag förkyld (FORFARANDE!) och är väldigt nysig och snorig... om man nyser hela tiden är det svårt att sova :( Och dels, dels så ska jag åka och bada med mina vänner imorgon, och det ska bli SÅ kul :D Jag kommer att tänka på det halva natten, minst.

Aja... nu har jag skrivit tillräckligt. God natt! Nu ska jag gå och ta en kopp varm chokla' :D

Love ya! ♥

Dagens kattunge :3

Dagens kattunge, som jag sa i förra inlägget, blir lite "Dagens människa" också. Jag är nämligen också med på bilden :D Här kommer den.

                                  Dexter och jag ♥

Fin jag är... :)

Har inget annat att skriva, så...

Love ya! ♥

Baddags :D

Imorgon (Onsdag), ska jag och mina vänner åka och bada. Men, som det står i Nellys blogg, man kan inte ta bilder inne på badhuset :( Men vi ska ta bilder på vägen dit och vägen hem. Då kommer de första bilderna på mig :D Så det blir kul... :)

Aja, har inget annat att skriva. Förutom att dagens kattunge kommer snart. Där kommer ni få se lite av mig, min arm ;)

Love ya! ♥

Ups... ^^

Jag glömde visst skriva igår kväll, men jag hoppas att det inte gör något :)
Så därför skriver jag nu på morgonen i stället. Jag ska snart gå till skolan, så det blir ett kort inlägg. Jag tror att jag kommer att kolla på headern på torsdag, och om den blir bra så kanske den blir uppladdad på... lördag? Jag har ingen aning hur snabbt det går, men jag tror att den kommer finnas där i slutet av veckan. Jag ska prata med Nelly idag :)

Love ya! ♥

Right now

Min fyraåriga systerdotter och hennes familj har kommit hit, och vi sitter och myser med katterna :)
Idag har allting varit bra, jag har varit på badminton och det var kul... Nelly har också pratat med mig, och hon säger att headern snart är klar oc att jag ska komma och kolla på den när jag kan :) Så det är bra... annars har det väl inte hänt så mycket...

Love ya! ♥

Dagens kattunge '.'

Dagens kattunge blir lite weird, jag hittade ingen annan. Här kommer den:

                                           Inez ♥

Det är alltså Inez, som gick lite för nära kameran :)

Lova ya! ♥

21.00

Klockan är nio och jag ska gå och lägga mig. Läxorna är klara och jag har gjort alla saker jag ska, och allt är bra. God natt.

Love ya! ♥

Läxor.

Sitter just nu i mammas för stora kofta och myser ♥ Idag har vi åkt och tittat på soffor, och när den har levererats så ska jag lägga upp "Före/Efter"-bilder. Soffan som vi har beställt är jättefin, så jag längtar :)
Sen så åkte vi hem och jag duschade. Så det är därför jag lånar mammas kofta, jag är förkyld :(
Anyway, efter detta inlägg ska jag sätta mig och göra läxor, och det kommer väl ta en halvtimme eller något. Jag kommer nog göra ett inlägg till idag :)

Love ya! ♥

Länkbyte... eller nåt XD

Jag och en tjej mejlade, och hon undrade ifall vi kunde göra ett så kallat "Länkbyte", det vill säga att hon länkar min blogg i hennes blogg och jag länkar hennes blogg i min blogg. Så här kommer länken.

Klicka HÄR!

Love ya! ♥


Dagens kattunge :D

Idag är det en ny dag, söndag. Jag vaknade vid åtta, men låg och drog mig till halv tio med Hassan ♥
Bara för det ska dagens kattunge vara en bild på Hassan. Här kommer den :)

                                     Hassan ♥

Snart kommer nya, fräscha bilder på Hassan och mig :)

Love ya! ♥

Gonatt :)

Föräldrarna kommer vilken sekund som helst, och det är en ny dag imorgon. Jag ska inte gå och lägga mig riktigt än, men snart :)

Aja, om det är någon som läser, god natt.

Love ya! ♥


Ensam hemma

Emma har precis gått, och jag och min bror sitter ensamma hemma och gör olika saker. Det ska bli så spännande med den nya headern! ♥ Jag vet inte hur långt Nelly har kommit, men jag hoppas att det blir klart nästa vecka ♥ Backstage-bilderna ska jag ladda upp så fort min dator tillåter... ibland vill den bara inte.

Anyway. Det var allt.

Love ya! ♥


Emma ♥

Just nu sitter jag med min vän Emma och kollar på lite klipp på YouTube. Detta blir ett kort inlägg eftersom att vi ska göra så mycket annat ♥

Love ya! ♥


Klappat och klart

Jag och Nelly har tagit alla bilderna, och nu har hon gått hem för att börja med headern och fundera på vilka bilder som blir bäst att ha med. Om ungefär en vecka kommer Backstage-bilderna att laddas upp, och jag kommer självklart lägga upp dem här i bloggen ♥


Åh, jag längtar! Alla bilderna blev så fina och... ja. Ni får se själva när Backstage-bilderna kommer. Alla bilder som inte finns med i headern kommer jag troligtvis ladda upp.

LOVELOVELOVE ya! ♥

Dagens kattunge :)

Jag lyckades hitta en bild som redan var uppladdad på Zelda. Det kanske inte är en sån bra bild, men man ser i alla fall Zelda. Här är den.

                    Hassan, Inez och Zelda ♥

Tyvärr är inte Dexter med på denna bild. Vi lyckades inte ta någon bild på alla fyra samtidigt. Eller jo, förresten, fast den är inte så bra. Vi får se ifall jag laddar upp den.

Love ya! ♥

Lördag ♥

Idag är det lördag. Jag har sovit riktigt gott och vaknade vid nio. Nelly ska komma vid elva och vi ska ta många fina bilder på mig ♥

Anyway, skulle bara meddela att jag vaknat. "Dagens kattunge" kommer snart :)

Love ya! ♥


Natti natti ♥

Klockan är snart halv elva och jag ska gå och lägga mig. Min familj och jag har just sett på en film som var ganska bra XD

Aja, gonatt dårå så ses vi imorgon :)

Love ya! ♥

Pizza ♥

Just nu har jag precis kommit från matbordet där jag ätit färsk pizza från en pizzeria nära oss.. YUMMY ♥
Aja, jag orkar inte skriva mer.

Love ya! ♥


Nytt utseénde

Jepp, ni såg rätt. Det är inget fel på era datorer. Jag har bytt utseénde på min blogg. Det gjorde jag för att den förra visade "Välkomsttexten", som jag kallar den, i stora bokstäver. Det hatade jag. Så därför valde jag denna :)
Behövde upplysa er om detta.

Love ya! ♥

Dagens kattunge...

Yay, i found it. Bilden alltså. På kattungarna när de var små. Jag vet inte hur gamla de var, men säkert en eller två månader eller något. Om ett tag ska jag ladda upp bilder på Zelda också, men det får vänta. Jag har ju headern att ta tag i ♥
I alla fall, här kommer bilden.

     Från vänster till höger: Hassan, Dexter och Inez ♥

Hassan har vi inte sålt, han bor hos oss fortfarande. De här kattungarna fyller år den 13:e september. Alltså kan de fylla år på fredag den trettonde någon gång ;o Hassan har blivit mycket större än vad han är på bilden, på min nya header kommer det att finnas bilder :)

Aja, ha en forsatt bra fredag den trettonde. Har det hänt er något? Kommentera (Jag vet att ingen läser, men det är kul att låtsas '.')

Love ya! ♥


Kattmyspys ♥

Just nu sitter jag och min söta katt Zelda och myser vid datorn ♥ Zelda har varit lite "butter" på sista tiden eftersom att hon äter p-piller varje tisdag. Men så idag, när jag släppte in henne, var hon jättetrevlig och go' :D Det blir lite trångt i min datastol eftersom att hon inte är så liten längre, trots att hon är knappt två år :)

Det är även Zelda som är mamma till de sex senaste kattungarna vi har fått. Tre av dem kommer (Förhoppningsvis, ifall jag hittar bilden) att vara med i "Dagens kattunge" idag. Jag har inte hittat någon bra gruppbild på de tre första kattungarna som hon är mamma till. Vi får se. Jag kommer strax att lägga upp "dagens kattunge"-inlägget, ska bara fixa lite grejer först :)

Anyway, bortsett från alla katter, fredag den trettonde blev ingen otursdag. Tvärtom! Denna dag var en av mina bra dagar i skolan, och jag och min vän Nelly* har diskuterat hur min header ska se ut. Det är Nelly och hennes syster som ska hjälpa mig att fixa headern. Imorgon ska vi ta lite bilder på mig och mina katter som ni kommer att få se när headern är klar.

*Nellys blogg finns HÄR.

Love ya! ♥

Friday

När jag vaknade idag, kände jag genast att det var något speciellt... Det var fredag.

Haha, nejmen det är fredag idag. Det känns som om det är onsdag, eftersom att vi började i onsdags, alltså har det gått två dagar sen vi började skolan. Onsdagar är när man har gått två dagar utav skolveckan. Eller ja, jag vet ju inte vad alla andra tycker, men jag tycker det.

Ajuste. Det är fredag den trettonde idag! ;o Jag brukar inte tro på sånt, men vi får väl se... ;) Jag meddelar i eftermiddag hur dagen gått.

Ha en bra fredag :)

Love ya! ♥


God natt :)

Filmen är klar nu och jag ska gå och lägga mig. Slutet gott, allting gott, som man brukar säga :)
Anyway, jag gjorde ett litet blogginlägg för att säga god natt. Så nu gör jag det : God natt, natti natti eller vad ni nu säger. Sov gott! ♥

Jag säger som vanligt, kort inlägg, men aja :)

Love ya! ♥


Duscha :(

Hejhej. Nu ska jag sätta mig och kolla på en riktigt bra film med da family XD
Sen ska jag duscha :/ Jag hatar att duscha, men man måste ju bli ren :)

Kort inlägg, men aja.

Love ya! ♥

Dagens kattunge ♥

Jepp, då var det dags igen. Dagens kattunge kommer idag igen. Eftersom att jag inte har kunnat ladda upp bilder på nya kattungar (p.g.a. att jag har glömt hur man gör), kommer det bli en bild på mina egna söta kattungar ♥
         
                  Från vänster till höger: Dexter och Inez ♥

Aw, jag saknar dem jättemycket :( Vi har sålt dem nu, och Dexter kommer vi troligtvis aldrig få se igen. Inez kommer vi kanske få se, vi känner dom som köpte henne.

Aja. Ha en fortsatt bra dag :)

Love U! ♥

Eftermiddagsmellanmål

Wow, det var ett långt ord O.O Jag har inte bloggat någonting idag, och jag behövde skriva av mig lite :)

Så, här är vad jag gjort idag: Jag vaknade. Jag genomlevde dagen (skolan!). Jag kom hem.
Och nu, till det mest spännande: Jag åt XD Jag åt två mackor med smör och Nutella... Yumyum ♥ Jag åt en kaka också (hehe ... Det får man inte XD), men jag gillar inte de kakorna :/ Det är sådana här "Havreflarn", om ni vet vad det är. De smakar ju ... blä! Vad tycker ni? Kommentera '.' (Jag vet att ingen läser, men aja.)

Love U! ♥

NEJ! :c

Oh no! Det verkar som om jag har tagit bort mina första inlägg :( Aja, ni får helt enkelt stå ut. Det var inte så intressanta inlägg, men ändå :c

Aja, för er som inte visste, min skola börjar idag...

Det blev ett kort inlägg, men jag behövde säga det där

Love U ♥

Dagens kattunge

Som jag sa för länge sen - Jag ska ha ett "Dagens kattunge"-inlägg varje dag. Det har ju tyvärr inte blivit så mycket av det p.g.a. att jag inte har bloggat på ca 3 månader. Aja. Det är mina tre kattungar från förrförra kullen på bild idag. Hur söta som helst, enligt mig :)


   Från vänster till höger: Ron, Harry och Hermione

Ha en bra fortsatt dag! ♥ :)

Varit oaktiv

Hej. Nu är det säkert ingen som läser bloggen längre, ingen vet lösen, användarnamn eller någonting. Men aja. Jag har varit väldigt oaktiv den sista tiden (3 månader, för att vara mer exakt), och detta beror på att jag inte ville att någon skulle läsa bloggen. Typ.
 
Jag kommer (förhoppningsvis) att bli aktiv igen, blogga några gånger per dag. Bloggen kommer få en ny "makeover" av min väldigt vänliga vän. När allt detta är klart kommer jag öppna bloggen för alla. När det är klart kommer ni även att kunna se bilder på mig.

Jag är allvarlig för att jag känner för det XD


RSS 2.0