Lite försenade bilder.

Ja, det blev lite försenat med bilderna, igår kunde jag inte ladda upp dem, då var jag hos Rebecka. Och idag så har jag varit och handlat vårkläder med Nelly, som också kommer komma upp snart. Och förresten så gick jag inte på Hungerspelen i fredags, utan jag ska göra det nästa helg, med Nelly ツ
Aja, här kommer bilderna.

   Parfym - Crescent Bay av Hollister

                                            Närbild :)

                        Halsband från Ur&Penn

                           Look at those eyes! Blac and scary...

 Och sist men inte minst.... Toppen. YÄÄY!

                       Hollistermärket är på sin plats.
 Såhär ser toppen ut på mig :)

Ja, det var allt för denna gång. Hoppas att mamma laddar upp bilderna ganska snabbt. Jag kommer göra en till "Randomizing bilder" snart igen. Det blir kul ツ


Bilder kommer snart!


J
app, rubriken talar. Jag ska snart ladda upp bilder från när jag var och handlade från Hollister och Ur&Penn. Jag ska bara ta bilderna först ^^
Aja, idag fick jag besked om att mammas iPhone helt plötsligt bara hade dött, och kanske inte skulle gå att laga. Jag skulle precis skriva ett inlägg när mamma ropade på mig och sa att allt var bra igen. Så det var ju bra. Förresten så ska jag se Hungerspelen på fredag. Någon mer som ska? :D

New mobile ^^

Happyhappy! ^^



Eller ja, inte helt sprillans ny. Jag får köpa mammas gamla billigt, men det är bättre än min gamla stenåldersmobil. Det är en iPhone 3GS. Nu ska jag och min familj titta på film, så detta blir ett kort inlägg. JAG VET att jag inte bloggar ofta, men det är för att jag inte har någonting roligt att berätta - Förutom nu då. Jag får mobilen den 16:e april. Nedräkningen har börjat!

God natt.

Varit i Globen ^^

... Och handlat läppglans. Bilder kommer här ^^:

Alla sex läppglans fanns i en bruk, som såg ut som ett stort läppcerat! ^^

 Man öppnar där det delar sig, man ser det.

Alla läppglans låg såhär. Uppifrån och ner: Strawberry banana, Tropical punch, Cotton candy, Mango, Kiwi och Cookies N' Cream.

Cotton candy, Kiwi, Tropical Punch och Cookies N' Cream.

Jag ska försöka mig på en "Randomizing bilder" snart.

Ingen pizza ikväll ):

Nej, men det blir imorgon istället. Ikväll ska vi nämligen bjuda in våra grannar på middag, och det är typ... fin middag och pizza är inte så "fint". Jag ska i alla fall gå på kör snart. Eller ja, inte förrän tjugo över fyra, men det är snart.

Detta blir ett kort inlägg, jag har inget att skriva.

Randomizing bilder ^^

Som jag utlovade tidigare (Hihi, typ 5 minuter sedan ^^) så tänker jag faktiskt lägga ut lite bilder här. Varsågoda :D


Min söta kissekatt ^^ Titta åt ena hållet...

...Titta åt andra hållet :)

Jag hjälper pappa att klippa träd. Såhär ser jag alltså ut när jag är utomhus, förutom stövlarna som jag bara använder för sånt här och när det regnar.

 Random porträttbild på mig.

Jag, på Gotland i medeltidskläder. Mina alldeles egna! :D Bilden är tagen i badrummet.

Hemmagjorda semlor! :D Mmm...

Detta var den första "Randomizing bilder". Då och då hade jag faktiskt tänkt att bara ladda upp bilder som är lite... random. Håll utkik efter fler!

Bilder från middagen ^^

Ja, jag vet att jag inte har bloggat så mycket. Men jag har faktiskt väntat på svar från några bloggare som laddar upp videoklipp, eftersom att det inte gick att ladda upp videoklippen för mig (D':), och det använder också Blogg.se, och nu undrar jag såklart hur de gör. Men de har inte svarat än, så jag får väl blogga ändå.
Här är bilderna från i lördags :)

     Förrätt: Rostat bröd med gravad lax, gräddfil och citron.

Varmrätt: Lammytterfilé tillsammans med Chèvre och spenatlasagne (Alltså Chèvren och spenaten tillsammans i lasagnen.)

                      Närbild. YUMMYYUMMY! ♥

Efterrätt: Vit chokladmousse med rostade kokosflingor och frysta (För frysta!) blåbär.

                    Yummy... MYCKET MOUSSE! ♥

Ja, det var alla bilder från den middagen... Moussen var jättegod, men blåbären var för frysta, så det ilade i munnen på mig när jag åt dem D:
Förresten så kommer det komma massa random bilder på mig, alldeles strax. Kände bara för att lägga ut dem ^^

Happi happi^^

Me so very happy right now! ♥ ^^

Videoklippen ska jag ladda upp när mamma och pappa kommer hem, hoppas att det går bra! :D

Annars vill jag bara be om ursäkt för den låga uppdateringen igår och idag. Igår hade jag verkligen inget roligt att blogga om, och inte idag heller faktiskt. Vi ska äta lite kind of festmiddag ikväll, och jag hade tänkt ta lite bilder. Jag vet att det varit dåligt med bilder och sånt på senaste tiden, så jag kanske ska börja igen ^^

Det var väl allt. Ha en trevlig helg :)

Frozen... :(

Precis när jag höll på och panta burkar så blev jag jättevarm. Så, jag tog av mig alla ytterkläder och gick hem i min OnePiece. Ja, och så långt var allting bra. MEN SEN ringde Rebecka och Emma och frågade ifall jag ville följa med till parken. Och jag svarde ja. För det skulle ju vara kul att bara släppa allt här hemma och kunna göra vad man vill. Och då har jag alltså lagt mössa och fingervantar (Och pengar från pantningen och mobil, men det spelar imngen roll nu.), och jag tänkte "Äh, jag kommer inte bli kall, jag är ju varm nu!". Ja, då tog jag ingen jacka, jag tänkte att jag skulle klara mig på mössa och vantar.

Men, det gjorde jag inte. Så jag blev kall och gick hem (Lite konstigt, men jag berättar inga detaljer nu. Är för kall :/). Och på vägen hem så var jag så kall så jag... Euw... Det sitter fortfarande kvar i fingertopparna, det är därför jag skriver så långsamt.

Wihå, jag fry-y-y-yyyyyyyyyser! Trösta mig :'(


Slapp dag.

Idag så har jag inte gjort något. Bara suttit och slappat och pratat med vänner. Jag ska snart äta (Lite väl sent, FEM I TVÅ!?) och sen ska jag panta burkar.

RSS 2.0